TATRANSKÁ ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KÝTA / 




INGREDIENCE: 200g vepřové kýty, 200g hovězí svíčkové (nebo roštěné), 100g vepřových jater, 150g klobásy, 100g slaniny, 2 cibule, 100g kapií, 2 brambory, 1 dl červeného vína, pepř, červená paprika, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na plátky, ochutíme zalijeme červeným vínem a necháme 4 hodiny odležet. Pak střídavě napichujeme na grilovací jehly spolu s plátky nakrájené cibule, brambor, kapie a klobásy. Maso a zeleninu dobře přitlačíme k sobě a zabalíme do alobalu. Grilujeme při 240°C horkým vzduchem v troubě asi 1 hodinu.



TATRANSKÁ ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ TATRANSKÁ ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz